Direct naar: de inhoud (Autorijbewijs), het menu met onze rijbewijzen, het hoofdmenu


Verkeersschool van der Weij

Autorijbewijs

“Effe het rijbewijs halen voor de auto''

Met dat voornemen storten veel mensen zich op de rijlessen en het examen. Maar de tijd dat het ‘effe’ kon, is allang voorbij. Het verkeer is drukker en gecompliceerder en dat maakt het examen ingewikkelder. In het verkeer zijn de risico’s gegroeid en daar word je in je opleiding en het examen op voorbereid.

Een tevreden autorijlesklant

Foto: een tevreden autorijlesklant.

Lespakketten

Lessen als voorbereiding op het praktijkexamen vinden we heel normaal. Maar lessen nemen voor het theorie-examen gebeurt veel minder. Dat is vreemd, want ook de verkeerstheorie is ingewikkelder geworden. De lijsten met geslaagden wijzen uit, dat je met een goede theorieopleiding sneller voor je theorie slaagt. En ook nog beter, want je leert inzicht en geen feitjes. Dat is de winst voor je portemonnee en voor je eigen veiligheid. Daarom geven wij een gedegen theorieopleiding.

Tarieven Theorielessen:

Intest:

Je instructeur leidt je op volgens een vast stappenplan. Dat begint met de makkelijke onderdelen en gaandeweg komen de moeilijkere onderdelen aan bod. In het begin rijd je in je eigen woonplaats en daarna in het examengebied. Uiteindelijk zal je zelfstandig aan het verkeer kunnen deelnemen en beheers je het allemaal op examenniveau.

Tellers op je dashboard

Foto: tellers op je dashboard.

Les prijzen

Voor wat de lesprijzen betreft, kunt u het beste klikken op deze link
U komt dan op de site van Kemp rijopleidingen.
die verzorgen voor ons de autorijlessen.

Hier vind je alle informatie van het CBR om je op het examen voor de personenauto voor te bereiden.