Direct naar: de inhoud (Tourtochten Binnen-Buitenland), het menu met onze rijbewijzen, het hoofdmenu


Verkeersschool van der Weij

Tourtochten Binnen-Buitenland

Tourtochten in het Binnenland of Buitenland?

Dat kan natuurlijk ook!
Wij, van motorrijschool van der Weij, begeleiden de tourtochten in Nederland, Duitsland, Noord-Spanje, Zuid -Spanje, in samenwerking met Astur Tours en Travel Moto.

Voor routes in Nederland zijn er leuke routes te downloaden!

*Erik verweij*

Klik op de banner voor website: Verweij

Voor routes in Nederland kun je leuke routes downloaden via een website van Erik Verweij
deze kun je dan installeren op je Carmin.
klik op de doorlink of de banner!

Website voor tourtochten

*Motormaatje*

Klik op de banner om naar de website van motormaatje te gaan

Enige tijd geleden via een oud-cursist gewezen op de website van Motormaatje.
Als men een tourtochtje zoekt of motormaatje, dan is deze site wel leuk om te gebruiken.

Tourtochten in Asturie, Noord Spanje

*AsturTours*

Klik op de banner voor de site: Asturtours

Over AsturTours

Asturias... onze favoriete streek van Spanje

Wij zijn al dertig jaar verliefd op Asturië, of ‘Asturias’, zoals de Spanjaarden zeggen. We kennen er alle mooie plekjes, zijn persoonlijk bevriend met vele eigenaren van hotels en restaurants en hebben alle uithoeken van deze prachtige streek bezocht. Tot ons geluk hebben wij van onze grote liefde ons werk kunnen maken. Wij willen onze passie voor Asturië met zo veel mogelijk mensen delen. En geven ook u graag een unieke inkijk in de geheime plekjes en unieke ontdekkingen van de mooiste Spaanse regio.

Alleen leuke verrassingen

Picos del Europa

Picos del Europa

U wilt een avontuurlijk maar toch ook zorgeloze vakantie. Geen probleem! Met onze jarenlange ervaring in de streek kunnen we u precies vertellen welke streken en bezienswaardigheden u écht niet mag missen. En vooral ook welke delen u net zo goed kunt overslaan. Waarbij natuurlijk veel van uw eigen smaak af hangt. Wilt u door de ruige natuur toeren, vér van de beschaving, maar wel overnachten in een luxe hotel met airconditioning en een toprestaurant? Of kiest u voor de gezelligheid van culturele en toeristische trekpleisters met overnachting in een simpel vakantiehuisje (casa rural) met een terras onder de pikzwarte sterrenhemel? Vertel ons hoe uw ideale auto- of motorvakantie er uit ziet en wij plannen hem voor u in. In ons eigen geliefde Asturië.

Tourtochten in Andalucia, Zuid Spanje

Travelmoto over Andalucie.

*Travelmoto over Andalucie*.

Mijn naam is Jac van Gestel. Na 300.000 km. door Europa gereden te hebben, kan ik jullie vertellen dat ik mijn sueño (droom) heb gevonden: mijn liefde voor het motorrijden in Andalusië en dat plezier delen met anderen

Klik op de banner voor de site: Travelmoto.com

Bijzondere steensoorten in Andalucie.

Bijzondere steensoorten in Andalucie.

Sinds begin 2002 wonen wij met ons gezin hier in Andalucía. Jaren heb ik met veel plezier als manager bij Albert Heijn gewerkt om uiteindelijk de kans te zien in deze schitterende omgeving van mijn hobby's mijn werk te maken.

Ik ben namelijk gek op motoren, ongerepte natuur, geschiedenis, cultuur en daarbij ben ik zeer geïnteresseerd in wat mensen bezighoud. Mijn doel is om het mijn gasten hier helemaal naar hun zin te maken. Prima gastverblijven, goede motoren en vooral prachtige motortours door het zuiden van Spanje.

Ik ben erg onder de indruk geraakt van de schoonheid van Andalucía. Het gaat me er vooral om u deelgenoot te maken van de Spaanse cultuur en zijn prachtige woonomgeving. Het wordt voor u een onvergetelijk verblijf in Spanje.

Waar rijden we zoal?

We rijden het grootste gedeelte van de tours door de binnenlanden naar oorden en dorpen die ongerept zijn gebleven. We houden onze siësta’s en pauzes vaak in gelegenheden die typisch Spaans zijn en waar wij de bezienswaardigheid zijn omdat er niet vaak toeristen komen.

Het Weer in Spanje

website voor het Spaanse weer

Klik op de banner voor: El Tiempo, website voor het Spaanse weer

Het weertype in Noord-Spanje, Asturias, is een beetje vergelijkbaar met Nederland.
In de zomer niet te heet, en in de winter kans op Sneew.
In Zuid-Spanje, daar is de 'mooiweer' kans groter.
Het kan dus voorkomen dat het hier in Nederland vriest, en in Zuid-Spanje rond de 20 graden is in december.
Voor het actuele weer, kijk maar eens op de site die hier beschreven staat.